Báječné recepty – klikněte a ochutnejte svět foodblogerů
Dnes, 5.4.2013 vychází nové číslo tohoto čtvrtletníku a v něm, světe div se (alespoň malinko prosím) můj malý profil 🙂
Ten větší, prý, by měl být v knize o foodbloggerech, kterou toto nakladatelství hodlá vydat snad někdy v létě tohoto roku.
Tak pokud o to stojíte, nahlédněte, prolistujte a každopádně čtěte a pište tady na mém blogu i na facebook – Moje dobroty, aneb "jak na to"
náhledy z časopisu měsíc před vydáním
Ten “kaťák” je samozřejmě tady 😀
Pavle,
smekám a velice gratuluji. Opět se mi potvrdilo, že Tvoje stránky jsou pro lidi, kteří vaří, rádi vaří a vaří tak „jak jim zobak narost“.
Ano, je spousta foodblogů, které jsou krásné, vymazlené, ale… normální člověk (ve většině případů ženská), by sice úžasně navařila, ale chlopek by ji nadal, že utratila půl výplaty a beztak má radši to obyč, co kuchtí furt. Ale tvoje stránky jsou přesným důkazem toho, že i to „obyč“ se dá udělat tak, že by to chutnalo i královně.
A to se mi opravdu líbí a je to pro mě velká inspirace. Hlavně, když nevím, co uvařit na víkend, jdu nakouknout k Tobě a … no, po pravdě, teď mám dilema jestli játrovum mačku či ten marinovany buček, bo na obojí mám chuť. Šak co, chlopek rozhodne. 🙂
Držím palce a přeji spoustu dalších inspirativních zápisků.
Hana
Děkuji Hani. Mám ale obecně pocit, že to tady nikdo moc nečte. Si píšu spíše pro sebe.
Jinak ale s těmi vymazlenými weby souhlasím. Koupit hovězí KOBE za 1200,- umí kdejaký mamlas a machrovat pak steakem z něj je snadné. Ale na fajnu česku koprovku je třeba grif a kráva za 120,-.
Máčku udělej i s bůčkem, bo ten se šikne na další den po odležení. A ještě bude vepřové srdíčko na smetaně ve stejně moderním kabátku. Během několika dnů. To se povedlo ještě více než ta játra. I když kamarádka Laděnka byla opačného názoru.
Pavle, jak je možné, že jsem na Tvoje stránky nenarazila?
Asi té otázce nerozumím…
Já Tvoje znám už nějakou dobu. Baví mne kuličky Raffaelo a vločková polévka mi připomíná, že bych měl zase jednou udělat hrstkovou s vločkami. Dost mne překvapily játrové placky.
Myslela jsem to tak, že jsem tvé stránky vůbec neznala :-(. Protože kdyby ano, dala bych si je do sledování už dříve.
nikdy není pozdě a děkuju za sledování…
Zájmu si vážím.
Pavle, dekujes mi v SZ na Facebooku, ale nemas za co. Tak jak ty poskytujes rady ohledne gastronomie, tak ja zase ohledne IT, zname se uz nekolik let, takze mi prijde normalni pomoc kamaradovi.
Hodne si cenim, ze jsem mohl byt aspon trochu napomocny pri rozjezdu tohoto uzasneho projektu, doufam, ze nase spoluprace bude nekdy v budoucnu pokracovat, bud primo na tomto projetku nebo na nejakem dalsim. Jsem rad, ze nezapominas, na nas obycejne IT techniky, kteri mame taky radi dobre jidlo, piti a ziti.
Já tě taky čtůůůů! Nepíšeš jen pro sebe 😉
Já vím Peťko. Děkuju. Teď z toho mám depku a za měsíc nebudu vědět stejně jako jiní že něco tak pitomého vydali. Udivuje mne kam můžou téci peníze…
A vlastně co. Dokud nebudu a to opravdu těžko, na takové úrovni jako Šárka Škachová, jsem jen jeden z mnoha blogerů.