Hledat
Počasí
Počasí Praha 10 - Slunečno.cz
Nejnovější seriály
Hodnocení na SerialZone.cz
Řekli o jídle…

- "Objev nového jídla znamená pro člověka mnohdy více, než objev nové hvězdy"
Savarin

- "Gurmán, který myslí na kalorie, je jako prostitutka, která se dívá na hodinky"
James Beard

- "Největším nepřítelem českého kuchaře je jeho fantazie"
Zdeňek Pohlreich

Rubriky
Archiv
TOPlist
TOPlist
QR Code

QR Code

Anketa
Radar

Cross-Cut – krkovice z přeštíka na grilu

Cross-Cut krkovice Pokračování s TRMS. Tahle krkovička je, jak jinak, trochu jiná. Vyzrálá a křehká. Dva centimetry silný steak, 4+4 minuty na steakové pánvi, 8 minut pod grilem na 220°C. Šťáva s Dmei Glace, smažené cibulové kroužky v těstíčku, křenová smetana (kysaná). Co dodat? Prostě parádní oběd.

 

 

 

 

Cibule byly obalené jen v řídkém těstíčku, takže bez tukem nasáklé krusty

Cross-Cut krkovice_gril02

Sdílejte...

Komentáře