Hamburgery z Icelandu – to není špatně!
Je to jen o tom mase. Nechcete li si připravit domácí mleté, zkuste toto. Není to vyloženě chyba ale ani výhra. Každopádně stojí za vyzkoušení. Maso upravené v jakémkoliv velkém závodu je prostojednoduše jiné a nepřipomímá primární surovinu. Pro mne tedy opravdu důrazně a pan Pohlreich by to komentoval ještě důrazněji. Já ale taky umím být kompromisní a když jde o hamburgera tak i velkorysý. K tomu mne dovedl šmejd jménem Mc… No co už. Není tady jediný. Mohu vám ale zaručit, že jakmile vyzkoušíte tento výrobek, usměrníte svůj styl nákupů jinam a jinak budete uvažovat.
PS: já si nechal toto závěrečné hodnocení proležet v hlavě i pupíku opravdu hodně dlouho. Výsledkem je výšepopsaný fakt. Když se nepodívám (a ani jsem to nezkusil – zatím) na popisky, mohu jen doporučit. Je to jiné, je to chutné a je to maso. Stále ale platí: doma připravený je prostě nejlepší. Nicméně:
hamburger z mraženého “puku” může vypad takto a opravdu chutná jako maso…
je ohromně šťavnatý, což ale ne nutně potvrzuje kvalitu
pravda, je až nenormálně kompaktní
no a stejně chutná i vypadá mnohem lépe než ta sračka z mekáče
takže vřele doporučuji, pro začátek…
Není to amerika, ale amerika ve spreji…
MDMP