Hovězí líčka dušená na červeném víně s mrkví a celerem, podávaná s bramborovou kaší
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'auto_sociable' not found or invalid function name in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
jenom ty ingredience trochu nesedí s postupem, takže toto asi neuvařim..
Dík za podnět XX. Trochu srozumitelnější text by mi snad pomohl uvědomit si, kde dělám chybu.
musíte trochu improvizovat, jak to člověk dělá přesně podle druhého, tak tam nasekáte nějakou blbinu. Prostě vařím srdcem, a chutí.
Tak veselé vaření přeje jjesterka
Mně to připadá celkem jasné, jenom cibuli přidávám až v půlce restování zeleniny a do základu 1 lžící švestkových povidel. Zjemní to chuť rajského protlaku. Jinak je to jídlo vynikající, jenom kdyby to masonebylo tak strašně drahé. S tím ovšem nic nenaděláme.
Souhlas s tou cibulí. Povidla příště zkusím. No cena, toje těźký. Je to výběrové maso. Stále lepší, než ta „farmářská“ krkovice za 200, co jsem měl teď. Placatá a tuhá.
Líčka se dají koupit do 130,- Kč za kg. Já vím, že je to drahé, ale zkušenost hospodyně, kerá měla 3 děti jako samoživitelka mi praví: 3x týdně maso, někdy 2x k obědu, k tomu polévka a zbytek týdne bezmasý, nemá to chybu. Ale chce to skutečně vařit, nekupovat polotovary a hamburgery, jen vyjímečně. Ať se vám dař při přípravě bezmasých a levných jídel, dnes máte úžasný internet na výborná jídla ! Klasika je vyzkoušená a potěší !!!!
Hovezi licka zas az tak draha byt nemusi. Jsem schopen vam dodat licka za 150,-/kg.
Dan s
mely bych zajem …
Dnes jsem koupila líčka za 115,- inu Praha je svět sám pro sebe… Recept mě nalákal, určitě vyzkouším 🙂 Díky H.
Zdravím.
Sice jsem moc nepochopil výraz „Praha je svět sám pro sebe“, ale držím palce při přípravě líček ať už jakýmkoli způsobem. Maso je to opravdu skvělé a nenapodobitelné.
No a ve výsledku také nezapomenutelné 🙂
Pavel