Hledat
Počasí
Počasí Praha 10 - Slunečno.cz
Nejnovější seriály
Hodnocení na SerialZone.cz
Řekli o jídle…

- "Objev nového jídla znamená pro člověka mnohdy více, než objev nové hvězdy"
Savarin

- "Gurmán, který myslí na kalorie, je jako prostitutka, která se dívá na hodinky"
James Beard

- "Největším nepřítelem českého kuchaře je jeho fantazie"
Zdeňek Pohlreich

Rubriky
Archivy
TOPlist
TOPlist
QR Code

QR Code

Anketa
Radar

Hovězí Patak’s Vindaloo

PATAKsLogo_200x_net A je tady počtvrté, tentokráte pomalu dušená hovězí kližka ve vynikající pastě Patak’s.

Maso /400g/ jsem nakrájel na malé plátky /4x4x2cm/ a v pastě /3 lžíce/ nechal odležet přes noc s lžicí česnekového oleje.

Na sádle jsem orestoval plátky velké cibule do zlatava a přidal maso. Opekl z obou stran, zalil vývarem a dusil pomaličku doměka.

Přidal dva střední brambory na větší kostky /2x2cm/ a po pěti minutách varu zahustil lžičkou mouky ve vodě rozmíchané. Provařil a vmíchal pořádnou hrst zeleného koriandru i petrželky a stroužek utřeného česneku.

Na talíři jsem přidal nudličky pórku.

Čerstvé pečivo a lahůdkové peklíčko v ůstech. Musím říct, že tato verze je každopádně nejlepší z mnou vyzkoušených. Jo hovězí je holt hovězí.

 

Hovězí Vindaloo01

Hovězí Vindaloo02

Sdílejte...

One Response to “Hovězí Patak’s Vindaloo”

Komentáře