Hledat
Počasí
Počasí Praha 10 - Slunečno.cz
Nejnovější seriály
Hodnocení na SerialZone.cz
Řekli o jídle…

- "Objev nového jídla znamená pro člověka mnohdy více, než objev nové hvězdy"
Savarin

- "Gurmán, který myslí na kalorie, je jako prostitutka, která se dívá na hodinky"
James Beard

- "Největším nepřítelem českého kuchaře je jeho fantazie"
Zdeňek Pohlreich

Rubriky
Archivy
TOPlist
TOPlist
QR Code

QR Code

Anketa
Radar

Hovězí žebro na hořčici a šalvěji

Hovězí žebro No považte, tohle krásné maso jsem přece nemohl hodit jen do polévky. A přitom je tak snadné povýšit chuť samotného hovězího žebírka. Stačilo jen položit jej solené a pepřené na hromádku cibule se stroužkem česneku, přidat lžíci Dijonské hořčice a větvičku šalvěje. Něco málo divokého koření a zalít teplým hovězím vývarem. Pak už jen pomalu, při 160°C dusit přikryté v troubě doměka. Hotové, pokrájené na plátky lehce opéci pod grilem a mezitím zredukovat šťávu.

 

 

A hotovo…

Hovězí žebro na hořčici a šalvěji

Sdílejte...

Komentáře