Warning: include(includes/sociable_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 44
Warning: include(includes/sociable_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 44
Warning: include(): Failed opening 'includes/sociable_output.php' for inclusion (include_path='.:/opt/remi/php73/root/usr/share/pear:/opt/remi/php73/root/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 44
Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/themes/night_club_dance_party_pee192/functions.php on line 1323
Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375 Kachna v šouletu
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'auto_sociable' not found or invalid function name in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Sám sobě musím pochválit kombinaci muziky a jídla.
kachnička je prostě perla české kuchyně a nejnovější Fatboy Slim konečně přešel od pouhého pro mne nudného Trance-Dance k Techno-BreakBeat-Trance palbě co nejen roztancuje skříně, ale hlavně neskutečně baví mne. Hutnými beaty, fantazií mixu a tempem doslova vražedným. Ach kde jsou ty časy, kdy jsem u tohohle za mix pultem dokázal strávit celý víkend od pátečního večera do nedělního rána.
A kdybyste viděli co u té kalby provádím v kuchyni dnes, umlátili byste se smíchem do bezvědomí 😀
Mimochodem dík části tohoto mixu jsem se kdysi seznámil s Richardem Krajčem…
s dovolením dneska začnu tou muzikou. 🙂 Je možné, že v tom slyším něco z Mobyho (hlavně ten začátek) a pak spoustu věcí, které tak nějak z poslechu znám? Musím se přiznat, že já su spíš taková ta, co si k vaření pouští starý bigbít nebo džezíček do ouška. 🙂
Ovšem pustit si ke kuchtění tu tvoju, tak to jen lítá 🙂
A nebo k šouletu bych si pustila třeba totok:
Jinak šoulet…milion receptů znám já. Tchán dělá přesně jako Ty, akorát hrášek dává zelený zamražený.
Já pokud šouletuju, tak dělám asi takový šoulet, který je nejvíc podobný tomu echt židovskému… sólo uvařím kroupy, sólo restnu zeleninu a na kousky nakrájená upečená kačka, vše do velké brutvaně a zapéct. Fajn je to taky s kousky podušeného hovězího (což by snad mohlo být i košer) :).
A myslím, že pokud kroupy uděláš jako „krupoto“, tak se vlastně hodí ke všemu.
No, k jahodovým knedlíkům asi ne…takže skoro ke všemu. 🙂
Hmmm, tak jsem zapomněla k tomu šouletu říct to hlavní, že tam dávám fazole becoky. Ty se teda musí vařit dlouho, ale výsledek je silně jedlý. 🙂
Já su už asi fakt stará a krátkodobá paměť hooodně vynechává. 🙂
No nazdar prajzulo.
Si to trefila. Já do tracklistu moc nekukal, ale tlustej kluk je všehoschopný. Jinač tu pikošku z jůtuba moc nemusim. Srandovní a střelené, to jo, ale…
Pěkné možnosti se šouletem. Jak jsem psal, moc to nemusím, ale s tím hovězím možná vyzkouším. Nějak v poslední době ujíždím na těch krupkách. Divné…
No a becoky, jak už dááávno víš, přímo nesnáším. Leda snad (ta pauza je zasnění) míval jsem v Anglii a vím kde tady sehnat z Izraelu sterilované bílé v plechovce. Jsou drahé a luxusní. Právě nedávno, v sobotu jsme cestou z výstavy Mucha od Lendla v Obecním domě se sestřenkou zašli do jednoho Halal obchodu a uvažovali co tak s nimi 🙂
PS: na paměť se vyprdni. Stejně jen přitěžuje svědomí 😀
Paaaavle,
prajzula ne ne ne. 🙂 Ja su čisarak, prajzaci sum až za řekum. 🙂
(Ale mi to neva, bo tě tak ňak mam rada.)
Jinak k těm becokum, to naprosto chápu, znám spoustu lidí, co je prostě nesnáší. Btw. já třeba nepozřu dršťky, i kdybych se na hlavu postavila.
Kroupy jsou fajn a dá se s nima docela čarovat, akorát někteří jedinci potom moc nemůžou mezi lidi, bo je to nadýmá jak cyp. 🙂
Jinak tu výstavu Muchy Ti závidím, šla bych hned, secese je přesně moje gusto. Inu, to je ta výhoda velkoměsta. 🙂
A teď specialně pro Tebe jedna inspirační z teho našeho regiona zajebisteho:
Tož nebudu lhat. Buty dycky bo fajni Ostravaci, ale toto ni. Mimo muj navykly repertoar. Leda kydnut na gauč. Tuž to ja.
A jinač OK, jak ni prajzula tuž dobre. Raz ti može zrobim bravka ze dva tydně marinovanego k temu jabkove zelo a slizke bramborove knedle. Si pak povime, esli mi maš rada a bo už zbožňuješ…
Fčil už už nafurt tvuj Pavel.
Sám sobě musím pochválit kombinaci muziky a jídla.
kachnička je prostě perla české kuchyně a nejnovější Fatboy Slim konečně přešel od pouhého pro mne nudného Trance-Dance k Techno-BreakBeat-Trance palbě co nejen roztancuje skříně, ale hlavně neskutečně baví mne. Hutnými beaty, fantazií mixu a tempem doslova vražedným. Ach kde jsou ty časy, kdy jsem u tohohle za mix pultem dokázal strávit celý víkend od pátečního večera do nedělního rána.
A kdybyste viděli co u té kalby provádím v kuchyni dnes, umlátili byste se smíchem do bezvědomí 😀
Mimochodem dík části tohoto mixu jsem se kdysi seznámil s Richardem Krajčem…
Zdravím náčelníku,
s dovolením dneska začnu tou muzikou. 🙂 Je možné, že v tom slyším něco z Mobyho (hlavně ten začátek) a pak spoustu věcí, které tak nějak z poslechu znám? Musím se přiznat, že já su spíš taková ta, co si k vaření pouští starý bigbít nebo džezíček do ouška. 🙂
Ovšem pustit si ke kuchtění tu tvoju, tak to jen lítá 🙂
A nebo k šouletu bych si pustila třeba totok:
https://www.youtube.com/watch?v=om_ulwsMuOA&list=PL6E95CB7BFD8AC3B7
…to je pak fofr. 🙂 🙂 🙂
Jinak šoulet…milion receptů znám já. Tchán dělá přesně jako Ty, akorát hrášek dává zelený zamražený.
Já pokud šouletuju, tak dělám asi takový šoulet, který je nejvíc podobný tomu echt židovskému… sólo uvařím kroupy, sólo restnu zeleninu a na kousky nakrájená upečená kačka, vše do velké brutvaně a zapéct. Fajn je to taky s kousky podušeného hovězího (což by snad mohlo být i košer) :).
A myslím, že pokud kroupy uděláš jako „krupoto“, tak se vlastně hodí ke všemu.
No, k jahodovým knedlíkům asi ne…takže skoro ke všemu. 🙂
Hmmm, tak jsem zapomněla k tomu šouletu říct to hlavní, že tam dávám fazole becoky. Ty se teda musí vařit dlouho, ale výsledek je silně jedlý. 🙂
Já su už asi fakt stará a krátkodobá paměť hooodně vynechává. 🙂
No nazdar prajzulo.
Si to trefila. Já do tracklistu moc nekukal, ale tlustej kluk je všehoschopný. Jinač tu pikošku z jůtuba moc nemusim. Srandovní a střelené, to jo, ale…
Pěkné možnosti se šouletem. Jak jsem psal, moc to nemusím, ale s tím hovězím možná vyzkouším. Nějak v poslední době ujíždím na těch krupkách. Divné…
No a becoky, jak už dááávno víš, přímo nesnáším. Leda snad (ta pauza je zasnění) míval jsem v Anglii a vím kde tady sehnat z Izraelu sterilované bílé v plechovce. Jsou drahé a luxusní. Právě nedávno, v sobotu jsme cestou z výstavy Mucha od Lendla v Obecním domě se sestřenkou zašli do jednoho Halal obchodu a uvažovali co tak s nimi 🙂
PS: na paměť se vyprdni. Stejně jen přitěžuje svědomí 😀
Paaaavle,
prajzula ne ne ne. 🙂 Ja su čisarak, prajzaci sum až za řekum. 🙂
(Ale mi to neva, bo tě tak ňak mam rada.)
Jinak k těm becokum, to naprosto chápu, znám spoustu lidí, co je prostě nesnáší. Btw. já třeba nepozřu dršťky, i kdybych se na hlavu postavila.
Kroupy jsou fajn a dá se s nima docela čarovat, akorát někteří jedinci potom moc nemůžou mezi lidi, bo je to nadýmá jak cyp. 🙂
Jinak tu výstavu Muchy Ti závidím, šla bych hned, secese je přesně moje gusto. Inu, to je ta výhoda velkoměsta. 🙂
A teď specialně pro Tebe jedna inspirační z teho našeho regiona zajebisteho:
http://www.youtube.com/watch?v=PT33_aRU0eg
tuž Buty, ni?
Tož nebudu lhat. Buty dycky bo fajni Ostravaci, ale toto ni. Mimo muj navykly repertoar. Leda kydnut na gauč. Tuž to ja.
A jinač OK, jak ni prajzula tuž dobre. Raz ti može zrobim bravka ze dva tydně marinovanego k temu jabkove zelo a slizke bramborove knedle. Si pak povime, esli mi maš rada a bo už zbožňuješ…
Fčil už už nafurt tvuj Pavel.
🙂 🙂 🙂 Vole 🙂 🙂 🙂
Doval do tudyk a zakuchtime! A zrobime fajny fičak, bo jinak to už něvidim. 🙂 🙂