Warning: include(includes/sociable_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 44

Warning: include(includes/sociable_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 44

Warning: include(): Failed opening 'includes/sociable_output.php' for inclusion (include_path='.:/opt/remi/php73/root/usr/share/pear:/opt/remi/php73/root/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 44

Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/themes/night_club_dance_party_pee192/functions.php on line 1323

Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Konfitované plátky krkovičky, špenátové lístky se smetanou a šťouchané brambory s máslem

Konfitované plátky krkovičky, špenátové lístky se smetanou a šťouchané brambory s máslem


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'auto_sociable' not found or invalid function name in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308

6 Responses to “Konfitované plátky krkovičky, špenátové lístky se smetanou a šťouchané brambory s máslem”

  • Ľubomíra says:

    Prosím, aký zmysel ma blanšírovanie lístkov špenátu? Ja ho dávam surový na cibuľku.

    • Moje Dobroty says:

      Těch důvodů je více a u mne jde spíše o zvyk. Tak mne to učili a pokud vím, je to postup tradiční.
      Fakt si ale neumím představit, že se pokouším půl kila listí (o větším množství nemluvě) dobře promíchat se základem tak, aby byly všechny udělané stejně. O velikosti pánve a sypání se přes okraje ani nemluvím.
      Zkuste někdy kouknout na profíky – já žádného neviděl používat na tradiční špenát nespařené listy.
      Jo a ještě jeden důvod – připravuji si něco dopředu, do mrazáku a tam je čerstvé nemá cenu dávat.

      11.1.2014 – oprava, teď vídám dělat listí rovnou v pánvi od začátku, já ale zůstanu u postupu svého…

  • Ľubomíra says:

    Ďakujem za vysvetlenie.

  • lehocka.j says:

    zdravím,mohl byste mi sdělit kolik té sušené bazalky tam dát?děkuji

Komentáře