Konfitované plátky krkovičky, špenátové lístky se smetanou a šťouchané brambory s máslem
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'auto_sociable' not found or invalid function name in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Prosím, aký zmysel ma blanšírovanie lístkov špenátu? Ja ho dávam surový na cibuľku.
Těch důvodů je více a u mne jde spíše o zvyk. Tak mne to učili a pokud vím, je to postup tradiční.
Fakt si ale neumím představit, že se pokouším půl kila listí (o větším množství nemluvě) dobře promíchat se základem tak, aby byly všechny udělané stejně. O velikosti pánve a sypání se přes okraje ani nemluvím.
Zkuste někdy kouknout na profíky – já žádného neviděl používat na tradiční špenát nespařené listy.
Jo a ještě jeden důvod – připravuji si něco dopředu, do mrazáku a tam je čerstvé nemá cenu dávat.
11.1.2014 – oprava, teď vídám dělat listí rovnou v pánvi od začátku, já ale zůstanu u postupu svého…
Ďakujem za vysvetlenie.
zdravím,mohl byste mi sdělit kolik té sušené bazalky tam dát?děkuji
Dobrý den.
Při popsaném množství asi tak kávová lžička. Ale je to o vlastní chuti a potřebě.