Hledat
Počasí
Počasí Praha 10 - Slunečno.cz
Nejnovější seriály
Hodnocení na SerialZone.cz
Řekli o jídle…

- "Objev nového jídla znamená pro člověka mnohdy více, než objev nové hvězdy"
Savarin

- "Gurmán, který myslí na kalorie, je jako prostitutka, která se dívá na hodinky"
James Beard

- "Největším nepřítelem českého kuchaře je jeho fantazie"
Zdeňek Pohlreich

Rubriky
Archivy
TOPlist
TOPlist
QR Code

QR Code

Anketa
Radar

Kuřecí škvarky a sádlo II

škvarky v sádle Jen rychlá kolekce fotek z další várky. Osmset gramů kůžiček z původně zakoupených dvou kil skeletů na polévku za pouhou dvacetikorunu. Výsledkem je slušná hromádka škvarečků a dokonale jemné voňavé sádlíčko. Celý postup je už tady.

 

 

 

 

800g kůží – 6×5 minut v mikrovlnce

příprava_6x5minut_postcard

 

hotové sádlo

kuřecí sádlo_postcard

 

hromádka škvarků

škvarky01

 

 

Na chleba si to mazat jistě nebudu, ale na vaření je vynikající.

 

Narazil jsem na popis ale hlavně obsáhlou diskuzi o kuřecím sádle a škvarcích na stránkách pana Cuketky. Musím přiznat, že chvílemi docela zábavné. Hlavně když tak kdosi krájení kůží nazývá porodem a dává je předem namrazit, aby se lépe krájely. Zvláštní. Mně stačil ostrý nůž 🙂

Sdílejte...

One Response to “Kuřecí škvarky a sádlo II”

Komentáře