Hledat
Počasí
Počasí Praha 10 - Slunečno.cz
Nejnovější seriály
Hodnocení na SerialZone.cz
Řekli o jídle…

- "Objev nového jídla znamená pro člověka mnohdy více, než objev nové hvězdy"
Savarin

- "Gurmán, který myslí na kalorie, je jako prostitutka, která se dívá na hodinky"
James Beard

- "Největším nepřítelem českého kuchaře je jeho fantazie"
Zdeňek Pohlreich

Rubriky
Archivy
TOPlist
TOPlist
QR Code

QR Code

Anketa
Radar

>> Maso a uzeniny od Jakuba

Maso a uzeniny od Jakuba01O tom řeznictví jsem už psal snad dvakrát. Naposledy tady. Tentokrát už tedy jen malý seznam z nákupu. A jasné přiznání. Šel jsem pro jeden pořádný řízek. Ta chuť byla převeliká a kolegové v práci se odmítli rozdělit. Tedy vlastně dík prachsprosté závisti že oni mají a já ne zaskočil jsem k jakubovi. No tady to vidíte. Z jednoho řízku je slušná hromádka lahůdek. Nezdravých sice, ale taaak dobrých…

 

 

Celý nákup v seznamu a obrázcích

1/ vepřový bok s kostí – 62,-/kg
2/ vepřová krkovice s kostí – 114,-/kg
3/ uzená sýrová roláda – 116,-/kg
4/ chalupářský kabanos – 75,-/kg
5/ česneková klobása – 75,-/kg
6/ cibulový sulc – 91,-/kg
7/ šumavský sulc – 97,-/kg
8/ játrová staročeská paštika – 59,-/kg

 

 

bůček jsem použil na roládu a sekanou, to až příště, řízek z krkovice padl za oběť mé rozežranosti tak rychle, že jsem nestihnul udělat fotku, ten sýr mám prostě rád, nic extra ale za tu cenu, smutné je, že jej někde prodávají klidně o 50 kaček dráž, kabanos je naprosto skvělý – na gril či do polévek, stejně tak klobáska – podobná paprikové a neskutečně výrazná chuťově zatepla, při té ceně jen zírám, pravda, poznáte že to není ta špička z 95% masa, sulcy jsou prostě lahůdkové, no a paštika – za tu cenu bez výhrad, ale tu klasiku ve stejném provedení ale dokonalou chuťově jak jsem ji znal za komančů… ach jo, ty staré receptury přeci jen k něčemu byly dobré

Maso a uzeniny od Jakuba - popisky

 

 

Maso a uzeniny od Jakuba04

 

 

řízek z krkovice

 

 

No nekupte to 😛

 

 

MDMP

Sdílejte...

2 Responses to “>> Maso a uzeniny od Jakuba”

Komentáře