Prasomenu
Jojo vážení, je to tak. Přiznávám. Jako se mistr tesař někdy utne i já si občas šoupnu na talíř pěknou prasárnu. Není moc co popisovat, jen koukněte 😀
Občas sem něco přidám, ale stydět se nehodlám. Rychlovka na chuť není nic proti ničemu. Když to zrovna vyhovuje mému bříšku…nemalému…
Ne všechny dobrůtky jsou právě elegantní
Veka, máslo, kaviár, papriková pasta – rychlá sváča
Bramborová kaše – poctivá
Rybí prsty ovšem z mrazáku a zelí z flašky
Poctivé vaření dnes a denně? Nenechte se vysmát. Každý si občas přihne z toho levného soudku…
🙂 🙂 🙂
Prasomenu je moje specialitka…říkám tomu „co lednice dala“ a víš co, zbytky je třeba průběžně likvidovat 🙂
To každopádně…
Ono spíše jde o ty prsty co nikdy neměly v mém mrazáku zakotvit. Ale dyž vono je to rychlý a usmažený a křupavý a večer po 12. hodinách v práci okamžitě k dispozici…