Hledat
Počasí
Počasí Praha 10 - Slunečno.cz
Nejnovější seriály
Hodnocení na SerialZone.cz
Řekli o jídle…

- "Objev nového jídla znamená pro člověka mnohdy více, než objev nové hvězdy"
Savarin

- "Gurmán, který myslí na kalorie, je jako prostitutka, která se dívá na hodinky"
James Beard

- "Největším nepřítelem českého kuchaře je jeho fantazie"
Zdeňek Pohlreich

Rubriky
Archivy
TOPlist
TOPlist
QR Code

QR Code

Anketa
Radar

Tak to joo…

TopList.cz

Dobry den,
statistika pro stranku:
Nazev: Moje Dobroty

Navstevnost za minuly tyden (4.2. 2013 – 10.2. 2013) je:
Pondeli: 223
Utery: 261
Streda: 280
Ctvrtek: 310
Patek: 353
Sobota: 339
Nedele: 297

Celkem: 2063 ..!!..

 

Díky všem.

Sdílejte...

6 Responses to “Tak to joo…”

  • Hannah12 says:

    Já si tedy dovolím zaslat velkou gratulaci.
    Vaše stránky navštěvuji téměř denně. Jednak proto, že jsou mi inspirací pro takové to „domácí vaření“, jednak proto, že recepty jsou psány jednoduše a srozumitelně, ale především proto, že tohleto mi prostě sedí.
    Musím poděkovat za to, že jsem zde našla třeba recept na pečené koleno, které se mi nikdy nepovedlo udělat zcela dle mých představ…no a teď ho dělám jen alá „Moje dobroty“ (jen míň solím). Stejně tak pečená uzená žebra už nemám vysušená na kost a sýrové karbenátky…smažený sýr nejím vůbec, ale na sýrové karboše jsem si vypěstovala závyslost.
    Takže díky za Vaše recepty.
    Přeji mnoho spokojených návštěvníků a posílám moc pozdravů „ze Šlonskej“.
    Hana Kučerová

    • Moje Dobroty says:

      „Kurna jak šlonzaci drži při sebě je fajně aj v česku!“
      Já moc děkuji za takový projev přízně a samozřejmě za návštěvy. Ono to vaření, ač příjemně dráždivé příslibem plného žaludku, není to vono, když se není s kým podělit. Dnes jsem, ač nemocen, odnesl porci svého lehce dekadentního segedínu šéfovi rovnou do práce, protože jsem slíbil. Jeho opakovaná spokojenost pozvedla mé srdíčko do výšin…
      No ale v klidu. Připravit jednoduchou českou kvalitu blízkou srdci i žaludku „normálního“ strávníka je to, co mne tady na webu drží. Nepřestal bych, ani kdyby nikdo nereagoval. Ale takto je mi lépe a mému vaření se daří. Připravuji další dobroty. Například hned zítra prachobyčejný jaternicový prejt. Ale pst. to je ještě tajemství. Děsně tajný 😀

  • Hannah12 says:

    Děkuji za rychlou reakci.
    Ráda bych Vám nabídla takovou malou expedici a kuchařskou ispiraci moravskoslezskou kuchyní.
    Pokud se nepletu, tak už druhým rokem běží akce „Jak šmakuje Moravskoslezsko“, lidé posílají své oblíbené krajové recepty z nichž jsou vybrány ty nejlepší a nejtypičtější pro region a ty pak vyjdou knižně. Já osobně se dost často nechám inspirovat a taky občas jen žasnu, jak lze z mála uvařit něco tak dobrého „do gagola“. 🙂
    Takže zde aspoň odkazy na pdf verzi dvou kuchařek:

    http://www.msregion.cz/assets/aktuality/kucharka.pdf

    http://www.msregion.cz/assets/propagacni-materialy/kucharka_el_1.pdf

    Tuž ať šmakuje.
    Hana

  • Roomanka says:

    Gratuluji, je to hezká návštěvnost. Mám vůči tobě špatné svědomí, že jsem nenapsala, ale práce mě drtí. Protože jsem v sobotu udila bečku masa a měla chvilku nakouknout do malého mrazáčku v garáži, vím, že nějakou kýtičku nebo něco z beránků zabitých v deseti měsících věku pro tebe vyštrachám. Ale jak to pošlu, nevím. Škoda, že bydlíš tak daleko. Nemáš někoho, kdo jezdí do východních Čech, nejlépe do Hradce nebo Pardubic? Dovezla bych to. Poště moc nevěřím. 🙂 R.

    • Moje Dobroty says:

      Ahoj Romanko. Svědomí klidně vypni. Já jsem nemocnej a je mně nějak všecko jedno. Ani teď tady nevypotím rozumnou větu. Snad jen: to uzení bych si taky užil, ale v Praze se těmto činnostem moc nedaří 🙂
      Tak hezkej den…

Komentáře