Vánoční setkání se zástupci Electrolux…
…aneb štědrý večer v Listopadu. No vážně. Já měl letos předpremiéru štědrovečerní už 27.11. Se vším všudy. S cukrovím, stromečkem, vánoční hudbou, spoustou lidí a hlavně dárečky. Vše to ale začalo už v červnu. Pamatujete? Electrolux tehdy hledal tajnou ingredienci. Tentokrát návazně pořádal vánoční setkání se zástupci Electrolux a týmem PLEON Impact. Já se tam vypravil bez nadšení a očekávání protože už delší dobu se podobným akcím spíše vyhýbám. Jenže! Nadšení se konalo a celé to bylo více než příjemné. Aby ne. Vánoční atmoféra se vším všudy a nakonec doma veliké překvapení v podobě rozbalených dárků, jež nebyly jen tak nějakou malinkatou pozorností.
Primárně se setkání konalo za účasti dětí z dětského domova Únhošť podporovaného organizací Dejme dětem šanci, neboť právě tuto Electrolux prodejem svých produktů celoročně podporuje. Děti pekly cukroví pod vedením michelinské cukrářky Lucie Průšové na niž jsem se obzvláště těšil. Nakonec jsem ji ani nepozdravil, protože se dětičkám věnovala opravdu vehementně. A každopádně jim to všem nad tou hromadou sladkostí a tekuté čokolády ohromně slušelo.
To vše se konalo v opravdu hodně moderní budově PPF Gate v Praze-Dejvicích v prostorách restaurace a kuchařské školy AvantGarde, které jsou natolik vystylované, že se vám prostě musí líbit. Každopádně do té restaurace se chystám vrátit na běžné menu, protože je ne méně než zajímavé dík šéfkuchaři Patriku Havlíčkovi, prostředí a obsluze jež opravdu umí. Nakonec, jednu jejich krásnou zástupkyni jsem si oblíbil už včera jak uvidíte na fotkách.
Fotoreport pouze z mobilu, takže schovívavost prosím…
prostředí vstupní haly PPF je i přes svou rozlehlost doslova luxusní a útulné zároveň, kytky tady rostou přímo z podlahy a dlažba mne okamžitě uchvátila…
Lucie Průšová, Michelinská cukrářka z LaDegu si s dětmi nad čokoládou opravdu vyhrála, vysvětlovala například jak se pozná správná teplota, to si dáte kapku nad horní ret a ta musí lehce chladit…
jako vždy mám problém zapamatovat si všechna jména, takže obecně a mimo jiné, za agenturu Pleon Impact Lucie Krejbichová (tu já prostě miluju), druhá zprava, za AvantGarde pán uprostřed, první zprava zástupkyně Dejme dětem šanci, za Electrolux pán v modrém jež mne velmi potěšil informacemi o novinkách pro rok 2015 a úplně vlevo jejich marketingová guru Ivona Balážová…
a byl ježíšek, se stromečkem, dárky, vánoční hudbou, nebudu se chlubit vším, ale tato pomůcka mi udělala velikou radost, o voucheru na kurz v kuchařské škole ani nemluvím…
a bylo vánočně reklamně, tohodle mazlíka byste pod stromečkem a v kychyni chtěli, to mi věřte…
a stolovalo se, nevánočně, o to však zajímavěji…
vrcholem tabule byla kančí kýta 9 hodin pečená při 70°C, tady mne ale hodně překvapilo, že nevyužili možností této dokonalé trouby, totiž systém SousVide, mám li být upřímný, za výsledek, ač výborný, by od profíka dostali minimálně mínus k jedničce…
přesto ale na talíři opravdu parádní překvapení…
obzvláště na tom mém… 🙂
no a bylo jídlo, spousty jídla…
hodně zajímavé prostředí…
dámy se bavily…
a obsluha byla tak rozkošná, že se tam prostě musím vrátit..!!..
Škoda těch fotek z pitomého mobilu. Kdybych nebyl líný a vzal sebou zrcadlovku. Vážně škoda. Každopádně děkuji za pozvání Electroluxu a obzvláště Lucii, která mi prozradila, že se chystá další soutěž. Tak to už se mám zase na co těšit. Krásné předvánoční a vlastně už skoro adventní období vám všem, Pavel.
ale tady ještě jedno chlubení, parádní fólie na pečení a voucher do kuchařské školy, děsně se těším, jen najít téma…
MDMP