Vepřová panenka ve slaninovém kabátku
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'auto_sociable' not found or invalid function name in /home/users/pabloq/moje-dobroty.cz/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Shrnutí

Název
Vepřová panenka ve slaninovém kabátku
Datum vystavení
Hodnocení





Řízečky v pivním těstíčku – větší hnus jsme ještě nejedli…
Možná by to chtělo smysluplný popis a zdůvodnění. Napsat jednoduchoz větu umí dítě ve druhé třídě.
Každopádně nesouhlas. V pivním těstíčku je možná panenka troch nuda (pro mne určitě), ovšem ryba, treska, po anglicku paráda.
Jde především o to pivní těstíčko – je složené v podstatě jen z mouky a podle toho i chutná… prostě ochucená mouka. Opravdu se to nedalo, museli jsme to oškrábat.
Jako základ dobrého těstíčka se nám osvědčila jedna lžíce mouky na jedno vajíčko. Na 4 řízky tedy 3 lžíce mouky a 3 vajíčka, dále dochutit solí + čímkoli co máte rádi (například vmícháním 100g strouhaného sýra vznikne výborné sýrové těstíčko).
Nic proti osobnímu názoru, ale to 1:1 je dost mimo mísu. To už není těstíčko. Něco o těstíčku mám tady: http://www.moje-dobroty.cz/fish-chips/ a ubrat se jistě dá.
A tady například těstíčko Dity P.: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300002-vyprostovaky/
Já vám neberu názor a vlastní chuť, ale větší množství mouky není nesmysl. Jestliže je to ale ve výsledku moukou cítit, pak je to blbě usmažené. Možná zbytečně husté a silná vrstva. Ale to už je o vlastnostech mouky. Není každá stejná.